Referencer og samarbejdspartnere

DNS

Dansk Nefrologisk Selskab

Dansk Nefrologisk Selskab valgte ved vores sidste årsmøde, at benytte ConEx til vores udstillingsadministration.

Vi kender Jans fremgangsmåder og professionelle tilgang til vores verden. Den kendskab og respekt han har for os som selskab, for virksomhederne og for vores samarbejde på tværs, skaber en stor ro og tillid til at han gør det bedste for alle parter.

Vi vil fortsætte med at samarbejde og håber at andre kan drage fordel af hans ekspertise også.

Sekretær
Dansk Nefrologisk Selskab

MEQ

MEQnordic A/S

Vi har nu deltaget i adskillige udstillinger arrangeret af dit firma ConEx og vi må udtrykke yderste tilfredshed med arrangementerne, der inkluderer almindelige faglige udstillinger og kongresser.

Alt lige fra ekstra stikdåser til ekstra møbler, videregivelser af reklamationer angående træk på udstillerområderne eller videregivelse af bemærkninger om at deltagerne skal huske at besøge standene – alt foregår effektivt, diskret og hurtigt.

Hvad angår Certificate of Attendance så må vi klart sige at det er branchens flotteste. Certifikater er af stor vigtighed for mange fordi de minder om et vellykket arrangement og formodentlig er den bedste reklame for ConEx så man også husker de efterfølgende arrangementer – ting går oftest begge veje.

MEQnordic A/S
Henrik Skovmand

DSR Segl

Dansk Sygeplejeråds Generalforsamling

Ved Lederforeningen i Dansk Sygeplejeråds Generalforsamling og Temadag, hjalp jeg en udstiller som ikke selv havde mulighed for at være til stede.

https://www.linkedin.com/company/silentia-aps/

https://www.facebook.com/Silentia.Danmark/

FSAIO

FSAIO

FSAIO har – som det største faglige selskab under Dansk Sygepleje Råd – valgt at benytte ConEx som udstillingskoordinator ved både vores nationale og internationale arrangementer.

Vi har tidligere haft gode erfaringer med samarbejdet med Jan Nordkvist. Han arbejder professionelt og punktligt, så for os var det en naturlig beslutning at fortsætte dette samarbejde, da Jan dannede sit eget firma, ConEx.

Vi kan således fortsat nyde godt af hans ekspertise, hans kundevenlighed og hans servicemindede indstilling til opgaverne.

Fagligt Selskab for FSAIO

Vil du høre mere?

Kontakt os

Vi står klar til at planlægge og eksekvere udstillingsadministrationen til din næste konference. Tag kontakt til os i dag for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din organisation.