Yngre Reumatologers Inspirationskursus 20. – 21. januar 2017

På vegne af de Yngre Reumatologer udbyder vi nu muligheden for at deltage som udstiller ved dette møde.

Emnerne vil være bredt funderet indenfor reumatologien og vil omfatte blandt andet reumatoid artrit, psoriasis artrit og spondylartropathi.

Vi er meget interesseret i at høre fra alle UL firmaer derude, vi vil blive glade hvis i medbringer maks 2 scannere pr. firma. Vi skal dog bruge 6-10 i alt til vores workshop.

Læs mere om selskabet her

Program

Sponsorater:

Vi har valgt at sætte kvm. Prisen til 2.000 kr. pr. kvm. for at imødekomme ønsker fra ENLI og Sundhedsstyrelsen. Dette gør dog at vi er i forholdsvis stor bekneb med at få arrangementet til at løbe rundt økonomisk.

Det vil være ganske sørgeligt hvis vi skulle mangle vores møder pga. udefrakommende regelsæt, og derfor håber vi meget på jeres forståelse for vores ønske om at i sponsorerer dele af vores arrangement.

Hvis i som virksomhed kan komme i tanke om noget i kunne tænke jer at sponsorere, er vi meget interessere i at høre mere. Det er yderst vigtigt med jeres støtte til et arrangement som dette.

Kontakt angående sponsorater er Jan Nordkvist jnt@conex.dk

Melanie Morillon og Jan Nordkvist

 

Antal:
Der forventes ca. 50 deltagere fra hele Danmark til et par lærerige dage.

Comwell Middelfart

Karensmindevej 3,

5500 Middelfart

Udstillingsområde
Udstillingen afholdes separat fra det faglige program.

Overnatning
Kontakt venligst Comwell Middelfart og nævn, at I udstiller ved YR-mødet.

Kontakt
Kontakt Jan Nordkvist på jnt@conex.dk, hvis I har spørgsmål.

Vi håber at se jer ved Yngre Reumatologers Inspirationskursus!

Udstillere 2016:

Pfizer
Medac
Roche
Orion Pharma
Thermo Scientific
BMS
Janssen
Kebomed
GSK
MSD
ViCare Medical A/S

Udstillere i 2017

Pris

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Prisen for at deltage med en stand er som følger:

DKK 2.000,- pr. kvm. Men med et administrationsgebyr på blot DKK 1.550,-, hvilket giver en samlet pris for den mindste stand på 1,5 x 1,5 = 2,25 kvm. på: DKK 6.050,- eks. moms. (7.562,5 med moms).

Priseksempel:
2,25 m2 x 2.000 = 4.500 + 1.550 = DKK 6.050,- for den mindste standstørrelse.

Sponsorater:

Vi har valgt at sætte kvm. Prisen ned til 2.000 kr. pr. kvm. for at imødekomme ønsker fra ENLI og Sundhedsstyrelsen. Dette gør dog at vi er i forholdsvis stor bekneb med at få arrangementet til at løbe rundt økonomisk.

Det vil være ganske sørgeligt hvis vi skulle mangle vores møder pga. udefrakommende regelsæt, og derfor håber vi meget på jeres forståelse for vores ønske om at i sponsorerer dele af vores arrangement.

Hvis i som virksomhed kan komme i tanke om noget i kunne tænke jer at sponsorere, er vi meget interessere i at høre mere. Det er yderst vigtigt med jeres støtte til et arrangement som dette.

Kontakt angående sponsorater er Jan Nordkvist jnt@conex.dk

Prisen inkluderer udstilling i kaffepause-området, stol og bord på standen samt adgang til møde for to pr. stand inkl. forplejning. Dog ikke evt. deltagelse ved middag. Al ekstra personale, som ønsker forplejning, er brugerbetalt.