Swedish LabDays 2017 - Stockholm 18. - 19. Oktober 2017

Arrangementets hjemmeside: http://www.labdays.se/

 

Velkommen til svenske LabDays 2017

Sveriges nye messe for laboratorie-teknologi

 

Vi præsenterer hermed den nye messe svenske LabDays 2017.

Arrangementet vil finde sted onsdag den 18. til torsdag den 19. oktober i Victoriahallen i Stockholmsmässan, og målet er at gøre messen til en årlig begivenhed.

Ambitionen er at samle de førende laboratorie virksomheder som udstillere og og ellers lade brancheforeningerne holde deres årlige møder sideløbende med messen, således at det samlet skaber et dynamisk centrum til gavn for alle brancheaktører.

Der har været stor succes med LabDays i Danmark, og det er et gennemprøvet udstillingskoncept som nu lanceres for den svenske laboratorium industri. En vigtig del af konceptet er, at alle udstillere har den samme nøglefærdige stand, hvor kabine vægge, elektriske stik, lamper, stole, borde mv. er inkluderet. Med andre ord, alle stande er ens, og de er to meter dybe. Den mindste stand er kun 4 m², mens de største stande er 50 m².

På sidste års LabDays udstilling i Danmark deltog 79 udstillere. Og både udstillere og besøgende var meget tilfredse med resultaterne af det nye messe koncept.

Vores mål er også at tiltrække en række brancheorganisationer til at holde deres årsmøder eller temamøder sideløbende med messen. Brancheorganisationerne tilbydes AV-udstyr og mødefaciliteter gratis – og i nogle tilfælde er vi klar til at give brancheforeninger økonomisk støtte, så de kan gennemføre deres møder sideløbende med de svenske LabDays.

Vi ser frem til at komme i gang, og vi håber selvfølgelig, at de svenske LabDays vil have den samme succes, som udstillingen har modtaget i Danmark.

Stockholmsmässan

Mässvägen 1,

125 30 Älvsjö, Sverige

Erfarende messefolk bag Swedish LabMed
Bo Rasmussen

M: +45 2033 3316

E: bo@copenhagen-exhibition.dk

Jesper Åndahl

M: +45 2127 0814

E: jesper@copenhagen-exhibition.dk

Kontakt Jan Nordkvist på jnt@conex.dk, hvis I ønsker at deltage som udstillere.

Pris

Stand leje Swedish LabDays 2017

 

Stand Priser pr m²:

Under 35 m²: SEK 3 200 pr m²

36 m² og derover: 3 SEK 000 pr m²

Medlemmer af svensk Labtech bliver tilbudt en rabat på op SEK 100 per m²

Den mindste stand størrelse er 4 m² (2 x 2 m) og højst 50 m².

 

Standen Lejen inkluderer:

  • Vægge mod naboer (2½ m hvide vægge) – ø-stande kan få op til to sider med vægge
  • Belysning: almen belysning af hallen bruges
  • En elektrisk kontakt med ca. 1,5 kW (fås i 3-jack)
  • Et hvid cafe bord for hver 8 m² (80 cm i diameter)
  • To hvide skalstole for hver 8 m²
  • WiFi
  • Inddragelse af firmanavne og fakta i online katalog inkl. to reklamer. (Online pakke kan købes for SEK 995: firmalogo, 10 foto uploads og Youtube video link)

Alle skal bruge standard opbygningen, og man kan ikke bygge sin egen stand med vægge. Man skal ikke bygge mere end 2,5 m. i højden.

Du kan fravælge stole og borde (som er inkluderet i lejen), og bruge dit eget udstyr (uden hjælp eller reduktion af standlejen).

 

Yderligere tilbehør til din stand:

Stockholm International Fairs står for stand konstruktion og teknisk operatør af de svenske LabDays. Hvis du har brug for ekstra stole, borde eller andre møbler til din stand, kan du bestille dem direkte fra Stockholm International Fairs, og de vil være der, når du kommer til din stand om tirsdagen. Engang før messen vil du modtage et link til Stockholm International Fairs site, hvor du kan bestille ekstra udstyr til din kabine.

 

Åbningstider:

Mandag oktober 15: Stockholm International Fairs bygger stande op – enkelte udstillere kan få dispensation til opbygning om mandagen (pris 1850 SEK)

Tirsdag 16 oktober fra 08:00 til 24:00: indflytning for udstillere

Onsdag, 17 Oktober 9:00 til 16:00: åben for offentligheden (udstillere kan komme ind fra 08:00)

Torsdag 18 okt 9:00 til 16:00: åben for offentligheden (udstillere kan komme ind fra 08:00). Udstillere pakker ned og flytter ud 16:00-24:00

 

Tilmeldingsgebyr:

Tilmeldingsgebyr pr udstiller SEK 2675

Tilmeldingsgebyr pr med-udstiller SEK 595 *

(*en særlig registrering i online kataloget)

Betalingsbetingelser: Onsdag, den 1. marts 2017 50% af stand leje + registreringsafgift. Mandag 17 juli 2017 resterende stand leje

Alle priser er eksklusiv moms og i svenske kroner.